20190923_051649874_iOSNäin minä itseni näen: Intohimoinen idealisti. Huumorintajuinen humanisti. Interkulturisti maailman kansalainen. Viherpiipertäjä pesänrakentaja. Esteetikko elämännautiskelija. Kissaihminen ja innokas kotikokki.

Rakastan lähtemistä ja matkalla oloa. Juna-asemia, satamia, lentokenttiä. Rakastan ruokaa. Sen hankkimista, valmistamista ja syömistä. Siitä puhumista ja lukemista. Ja varsinkin sen jakamista ystävien kanssa. Rakastan kirjoja. Varsinkin sellaisia, jotka kertovat lähtemisestä muualle tai olemisesta muualla. Tai ruoasta.

Inhoan sukkahousuja ja muovipusseja. Pimeys ja kylmyys ovat minulle haaste. Silitysrautaa ja minua ei ole tarkoitettu toisillemme.

En siis todennäköisesti kirjoita sukkahousuista enkä muovipusseista vaan matkustamisesta, kielistä ja kulttuureista, ruoasta ja juomasta, kirjoista ja musiikista. Saatan hämmentää sekaan eläimellisiä episodeja ja taivaankannen tapahtumia. Ja melkein mitä tahansa muutakin, sillä minulla on taipumus innostua monenlaisista asioista.